START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

YFU Informationsmöten i Östersund, Stockholm, Göteborg och Lund!

14 Nov - 2011

VÄLKOMMEN TILL YFUS INFORMATIONSMÖTEN I ÖSTERSUND, STOCKHOLM, GÖTEBORG, OCH I
LUND!

Är du nyfiken på hur det är att vara utbytesstudent i USA, Europa,
Asien, Afrika och Latinamerika?

Lär dig franska i Schweiz, dansa tango i Argentina, upplev ett high
school år i USA eller åk till det leende folkets land Thailand. Vad
vill du göra nästa år? Möjligheterna är många! Förutom att du
lär dig för livet är det meriterande med ett modernt språk inför
framtiden. Med Youth for Understanding kan du välja mellan flera olika
länder i Europa, Asien, Latinamerika och Afrika.

YFU vill bjuda in dig, dina föräldrar, lärare och andra till en
gratis informationskväll för att lära er mer om hur det är att åka
med YFU på ett utbytesår. Vi informerar även vad det innebär att
vara värdfamilj åt en utbytesstudent. Du får möjlighet att träffa f.d.
utbytesstudenter som kommer att berätta om sina erfarenheter.

Vi bjuder på fika.

Östersund:
Tid: Onsdagen den 15 november kl 18.00
Plats: Östersunds bibliotek

Stockholm:
Tid: Måndagen den 28 november kl 18.00
Plats: YFUs kontor, Vikingagatan 45. Närmaste tunnelbanestation är St
Eriksplan

Göteborg:
Tid: Måndagen den 21 november kl 18.00
Plats: CISVs lokal på Älvsborgsgatan 11 C

Lund:
Tid: Tisdagen den 29 november kl 18.00
Plats: Wickmanska Gården, Bredgatan 2, Lund

VARMT VÄLKOMNA!

För mera information, kontakta Sandra på sandra@yfu.se eller ring
oss på 08-650 50 25.

 

Kommentarer

1 Aliona MALII on Nov 8th, 2021 said:
Aliona MALII je vie en Moldavie Pays en Europe mais j'ai fait 2 ans en France Sortant d'une situation très difficile ayant demandé de l'aide aupres des banques qui ,m'ont tous répondu non, pret personnel a pu répondre a mes besoin. Après ma demande, j'ai reçu mon crédit 8 (huit) jours plus tard Au début, elle m'avait exigé de payer les frais de formalités et de finalisation de mon dossier. J'avais hésiter car j'avais été victime l'an dernier. Mais finalement mon instinct m'avais dis de lui faire confiance. Ce que j'ai fais pour bénéficier de mon crédit. Mme Thalia Claudine Cator Merci beaucoup E-mail : thalyacator@gmail.com ******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************* Aliona MALII Locuiesc in Moldova Tara din Europa dar am facut 2 ani in Franta Ieșind dintr-o situație foarte dificilă după ce am cerut ajutorul băncilor la care toate au răspuns nu, împrumutul personal a putut să îmi răspundă nevoilor. După solicitarea mea, am primit creditul meu 8 (opt) zile mai târziu La început, ea mi-a cerut să plătesc costurile formalităților și finalizarea dosarului meu. A trebuit să ezit pentru că anul trecut fusesem o victimă. Dar în cele din urmă instinctul mi-a spus să am încredere în el. Pentru ce am făcut beneficiați de creditul meu. Dna Thalia Claudine Cator Multumesc mult E-mail: thalyacator@gmail.com

Skriv i spamkoden i fältet nedan innan ni skickar er kommentar.

Latest news Välj din organisation
YFU YFU
YFU
Go to the US Go to the US
Go to the US
STS High School STS High School
STS High School
Explorius Explorius
Explorius
EF High School Year EF High School Year
EF High School Year
Latest newsSenaste 5 nyheterna
CommentsSenaste kommentarer
Anna Dario - 01 Dec
Jag vill tacka Great DR ISIKOLO för att han kom med Restoring My trasige äktenskap. Jag heter Anna Dario. Ingen kunde någonsin ha fått mig att tro att vittnesbördet någonsin kommer att bli verklighet. Jag var världens största skeptiker men jag fick höra av en pålitlig källa (en mycket nära medarbetare) och jag provade det, det var en av de bästa sakerna jag någonsin har gjort. Mitt kärleksliv var i spillror, hjärtekross och var på randen av en tredje. Jag kunde helt enkelt inte möta ytterligare en skilsmässa och jag ville försöka hårdare för att få vårt förhållande att fungera men min man verkade inte bry sig. Han gjorde slut med mig igen. Jag var förvirrad och vet inte vad jag ska göra igen, snarare för att komma i kontakt med DR ISIKOLO. Han gjorde en kärleksförtrollning som fick min man att komma tillbaka till mig på exakt 48 timmar, försäkrade han mig. vi är nu väldigt nöjda med oss ​​själva. DR ISIKOLO fick henne att inse hur mycket vi älskar och behöver varandra. Den här mannen är på RIKTIGT och för gott. han kan också hjälpa dig att fixa din trasiga relation. Jag fick tillbaka min man! Det var som ett mirakel. kontakta honom nu om du behöver hjälp. e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.
Läs mer #Tiden innan jag blir utbytesstudent

Nora Pepe - 28 Nov
Tack så mycket DOKTOR ISIKOLO för att du fick min före detta pojkvän att komma tillbaka till mig. Mitt namn är Nora Pepe och jag skriver detta underbara vittnesbörd om denna man. Han förverkligade alla mina önskningar. Min pojkvän och jag dejtade i mer än 3 år och även om vi hade haft så många bråk men vi tänkte aldrig på ett uppbrott. En dag ringde han mig över telefon och berättade hur han är trött på förhållandet och inte kan se någonstans att vi är på väg till. Det har gått månader och min pojkvän kontaktade mig inte längre och jag hörde inte från honom längre och hans mobiltelefon var frånkopplad. Jag visste att jag måste söka hjälp på grund av den så mycket kärlek jag har till honom. Jag kontaktade denna fantastiska trollformler eftersom jag aldrig har kontaktat någon tidigare och jag säger att efter två dagars kontakt ringde min ex pojkvän mig och bad att få träffa mig och nästa morgon bar han en ring på mitt finger. Jag är väldigt glad eftersom jag snart kommer att bli en gift kvinna med hjälp av den här fantastiska trollformaren som heter DOCTOR ISIKOLO. Jag lovade att manifestera dina verk för alla och kontakta den här mannen för att hjälpa dig på: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp: +2348133261196.
Läs mer #Tiden innan jag blir utbytesstudent

Ivana Lasse - 26 Nov
Jag heter Ivana Lasse och efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man bete sig konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kall kärlek, vid flera tillfällen hotar han med att skilja sig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förkrossad och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en trollformler på internet som heter DR ISIKOLO som hjälper människor med relations- och äktenskapsproblem genom kärlekens krafter, först tvivlade jag på om sådana sak existerar någonsin men bestämde mig för att ge det ett försök, när jag kontaktade honom hjälpte han mig att besvärja mig och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och på riktigt. Kontakta denna fantastiska kärleksförtrollare för att ditt förhållande eller äktenskapsproblem ska lösas idag via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp +2348133261196.
Läs mer #Tiden innan jag blir utbytesstudent

Katarina Bennet - 24 Nov
Tack DR ISIKOLO den största av allt för det du har gjort för mig. Jag heter Katarina Bennet och jag är så glad att min älskare är tillbaka till mig och att vi nu lever lyckligt tillsammans. DR ISIKOLO kärleksåterföreningsförtrollning är mycket kraftfull och effektiv och den har ingen bieffekt. Eftersom han lovade att hjälpa mig, bestämde jag mig för att ge DR ISIKOLO ett försök när min älskare lämnade mig för en annan kvinna. Han hjälpte mig att kasta en kärleksförtrollning för att återställa kärleken och lyckan för mig och min älskare som förde honom tillbaka till mig i 48 vår som han lovade och försäkrade mig. Det som gör mig mest upphetsad är att min älskare inte ens visste att han befann sig under en trollformel som fick honom att förstöra det vi delat under åren. om du går igenom problem med relationen, råder jag dig att kontakta DR ISIKOLO och du kommer att få ditt problem löst. Kontakta DR ISIKOLO leo idag och få ditt problem löst och om du behöver hans hjälp nedan är hans e-postadress: isikolosolutionhome@gmail.com eller direkt WhatsApp/Telegram: +23481333261196.
Läs mer #Tiden innan jag blir utbytesstudent

CommentsFacebook Fan-Club
Google AdsRelevant reklam