START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Vill du åka till Japan i mars 2014

09 Sep - 2013

Vill du åka till Japan i mars 2014? Kom då till YFUs informationsmöte för att lära dig mer och träffa tidigare utbytesstudenter!

Informationsmöten i Stockholm, Göteborg och Örebro:
- Onsdag 11 september kl. 18:00-19:00 i Stockholm på YFU-kontoret, Vikingatan 45.
- Torsdag 19 septmeber kl. 18:00-19:00 i Göteborg på Allégården, Södra Allégatan 4.
- Torsdag 26 september kl. 18:00-19:00 i Örebro på Tegelbruket, Lertagsgatan 1.

Kommentarer

1 Marlon ngenge on Oct 6th, 2014 said:
Ja vill väldigt gärna hänga med yfu till japan !! :))))
2 Marlon ngenge on Oct 6th, 2014 said:
Ja! Ta med mig till Japan!!!

Skriv i spamkoden i fältet nedan innan ni skickar er kommentar.

Latest news Välj din organisation
Explorius Explorius
Explorius
YFU YFU
YFU
Go to the US Go to the US
Go to the US
EF High School Year EF High School Year
EF High School Year
STS High School STS High School
STS High School
Latest newsSenaste 5 nyheterna
CommentsSenaste kommentarer
Ruben - 23 Mar
Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Sunny skulle få tillbaka min exman efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Sunny sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min ex man efter att han ville skilja sig från mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Sunny gav mig hopp och försäkran om att han kommer tillbaka till mig. Efter att ha gjort försoningsbesvärjelsen ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder den här resursen för att uppskatta Dr Sunny för vad han har gjort för mig och även för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan kontakta honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348082943805  eller e-post: drsunnydsolution1@gmail.com)
Läs mer #Tiden innan jag blir utbytesstudent

Mr. Pierrick Fédrigo - 18 Mar
HEJ, Vet du att det finns ett sätt att tjäna pengar utan stresskontakt (THOMAS FREDDIE) för ett tomt [ATM-KORT] idag och vara bland de lyckliga som drar nytta av dessa kort. Detta PROGRAMMERADE tomma ATM-kort kan hacka sig in i vilken ATM-maskin som helst i världen. Jag fick mitt masterkort från en bra hackare på internet, med detta ATM-kort kan jag samla in $50 000.00 dollar varje dag via kontakter: thomasunlimitedhackers@gmail.com Jag var väldigt fattig men det här kortet har gjort mig rik och lycklig, om du vill få denna möjlighet att bli rik och etablera ditt företag så ansök om detta Master-kort, jag är så glad över detta eftersom jag fick mitt förra veckan och jag har använde det för att få $277 000,00 dollar från THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackare delar ut kortet bara för att hjälpa de fattiga och behövande och de ERBJUDER ÄVEN FINANSIELLT HJÄLP. få din från THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS idag. Vänligen kontakta dem via e-post thomasunlimitedhackers@gmail.com
Läs mer #Alaska

Richard - 24 Jan
behöver du ett lån? personliga lån? företagslån? inteckningslån? Jordbruks- och projektfinansiering, SNABBA LÅN Behöver du ett lån för att betala av dina skulder, betala dina räkningar eller starta ett vackert företag? ? Vi beviljar alla typer av lån med 2% ränta! Kontakt E-post: (richardcosmos5@gmail.com) Brådskande låneerbjudande.
Läs mer #Explorius Öppet Hus

Sakkari Elokkuu Astaroth - 18 Jan
Herregud, ni är så omogna. Om ni inte tycker detta är bra nog, så finns det ju wikipedia. Ni behöver inte liksom prata illa om det och tro att ni er coola. Haha, ‘‘Bertil Knullkuk’‘, satan vilken gangster du e! Du måste ju fan vara ledare av de dära’ latinos w
Läs mer #Alaska

CommentsFacebook Fan-Club
Google AdsRelevant reklam