START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

YFU informationsmöten under hösten 2014

18 Nov - 2014

NOVEMBER

Informationsmöte i Örebro
Datum: Torsdag 20/11
Tid: kl. 18:00 - ca. 20:00
Plats: Tegelbruket, Lertagsgatan 2 i konferensrummet Vigdis

Informationsmöte i Stockholm
Datum: Torsdag 26/11
Tid: kl. 18:00 - ca. 20:00
Plats: YFU-kontoret, Vikingagatan 45 (Birkastan) Stockholm

DECEMBER

Informationsmöte i Stockholm
Datum: Måndag 8/12
Tid: 18.00-  ca. 20.00
Plats: YFU-kontoret, Vikingagatan 45 (Birkastan) Stockholm

Informationsmöte i Falun
Datum: Torsdag 11/12
Tid: 18.00-  ca. 20.00
Plats: Återkommer om plats senare!

Informationsmöte i Sundsvall
Datum: Onsdag 17/12
Tid: 18.00-  ca. 20.00
Plats: Återkommer om plats senare!

Ni är också varmt välkomna in till YFU-kontoret i Stockholm för ett personligt möte.
Ring 08- 650 50 25 för att boka tid eller maila info@yfu.se.

Träffa oss över Skype:
Oavsett vart någonstans i landet du befinner dig kan du lätt komma i kontakt med YFU över Skype, för att chatta eller för att prata. Vi finns på Skype de flesta vardagar 10-17 (med reservation för ändring). Välkommen med dina frågor!

Skriv en kommentar

Skriv i spamkoden i fältet nedan innan ni skickar er kommentar.

Latest news Välj din organisation
Go to the US Go to the US
Go to the US
STS High School STS High School
STS High School
Explorius Explorius
Explorius
YFU YFU
YFU
EF High School Year EF High School Year
EF High School Year
Latest newsSenaste 5 nyheterna
CommentsSenaste kommentarer
Mr. Pierrick Fédrigo - 18 Mar
HEJ, Vet du att det finns ett sätt att tjäna pengar utan stresskontakt (THOMAS FREDDIE) för ett tomt [ATM-KORT] idag och vara bland de lyckliga som drar nytta av dessa kort. Detta PROGRAMMERADE tomma ATM-kort kan hacka sig in i vilken ATM-maskin som helst i världen. Jag fick mitt masterkort från en bra hackare på internet, med detta ATM-kort kan jag samla in $50 000.00 dollar varje dag via kontakter: thomasunlimitedhackers@gmail.com Jag var väldigt fattig men det här kortet har gjort mig rik och lycklig, om du vill få denna möjlighet att bli rik och etablera ditt företag så ansök om detta Master-kort, jag är så glad över detta eftersom jag fick mitt förra veckan och jag har använde det för att få $277 000,00 dollar från THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackare delar ut kortet bara för att hjälpa de fattiga och behövande och de ERBJUDER ÄVEN FINANSIELLT HJÄLP. få din från THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS idag. Vänligen kontakta dem via e-post thomasunlimitedhackers@gmail.com
Läs mer #Alaska

Richard - 24 Jan
behöver du ett lån? personliga lån? företagslån? inteckningslån? Jordbruks- och projektfinansiering, SNABBA LÅN Behöver du ett lån för att betala av dina skulder, betala dina räkningar eller starta ett vackert företag? ? Vi beviljar alla typer av lån med 2% ränta! Kontakt E-post: (richardcosmos5@gmail.com) Brådskande låneerbjudande.
Läs mer #Explorius Öppet Hus

Sakkari Elokkuu Astaroth - 18 Jan
Herregud, ni är så omogna. Om ni inte tycker detta är bra nog, så finns det ju wikipedia. Ni behöver inte liksom prata illa om det och tro att ni er coola. Haha, ‘‘Bertil Knullkuk’‘, satan vilken gangster du e! Du måste ju fan vara ledare av de dära’ latinos w
Läs mer #Alaska

Elin - 20 Dec
Hej allihopa! AFS är en ideell organisation, utan vinst-syfte. Vi är volontärbaserade och våra värdfamiljer får inga pengar för att ta emot en utbytesstudent, utan alla gör det för att dom precis som ni är intresserade av andra människor och kulturer. Vi har 100 års erfarenhet och är den äldsta, ideella utbytesorganisationen i världen. Vi skickar till ungefär 60 länder och till alla världsdelar. Det finns olika åldersgränser beroende på vart du vill åka, men oftast ska man vara mellan 15-18 (18,5) dagen man åker. Är man för gammal får man åka som volontär i stället! Vi har även kortare sommarprogram som man kan åka på. Alla våra medlemsavgifter går till en stipendiefond, från vilken vi delar ut stipendier till ungdomar som inte har ekonomiska förutsättningar för att åka. Men det finns massor med andra stipendier att söka. Det är bara att googla! Kolla gärna på vår hemsida för mer info: www.afs.se, eller maila oss på info@afs.se God Jul!
Läs mer #Kostnader

CommentsFacebook Fan-Club
Google AdsRelevant reklam