START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Åter till arbete

11 Jan - 2010

Hej Alla besökare,

Om ni är trogna besökare på utbytesstudent.se har ni märkt att det inte hänt mycket den senaste veckan. Det beror på att jag for iväg till Singapore den tredje januari. Jag ska studera i Singapore i ett halvår på National University of Singapore.

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men nu kommer det bli ändring på det. Jag har nämligen lyckats ordna alla praktiska detaljer såsom boende, skola, ny dator, internet osv. Sen har det väl blivit lite för många festdagar den här intro-veckan för att man dagen efter ska orka jobba. :)

Jag kommer fixa en blogg här på utbytesstudent.se där jag skriver mer om mina upplevelser. Återkommer med adress när den är klar.

Snabb update:

Här är det ca. 30 grader och sol varje dag. Idag började studierna och jag har redan varit på en “Human Resources and Management” lektion. Det är en grymt stor skillnad mellan studierna här och i Sverige. Här är det mer seriöst med bättre lärare.

Jag bor på PGP (Prince George Park) i Singapore och det gör ca. 2000 andra utbytesstudenter med. Varje kväll samlas masssor av utbytesstudenter för att hitta på något extra. Sammanfattningsvis så vill jag bara säga att jag trivs som attans och har det underbart!

Kommentarer

1 marianaby on May 15th, 2020 said:
Hej Söker en nödlån? antingen: - Att öka din ekonomisk verksamhet? - Att renovera det inre av din lägenhet, hus; byggnad? - Place? - Bilköpare? - Kredit för bröllopet? - Att lösa en skuld? - För ett projekt? Eller av andra skäl, osv ... Jag sätter dig med ett lån på 5000 euro i 9.00.000 med mycket enkla ord med en hastighet av 2%. Jag gör också investeringar och lån mellan i synnerhet alla slag. Jag erbjuder kort, medellång och lång sikt lån. För mer information kontakta mig på min e-postadress: ritaguerrero130@gmail.com
2 Marcelo Solera on Jan 29th, 2021 said:
Jag visste aldrig att människor fortfarande har krafter och får saker att hända på det här sättet. Jag heter Joy Samson. Jag är från Italien. Innan jag föddes lämnade min man mig till en annan kvinna i tre månader, ända sedan dess fylldes mitt liv med smärtor och sorg eftersom han var det bästa som någonsin kan hända mig i den här världen och jag kan inte föreställa mig att mitt barn växer upp utan far blev denna värld en grym plats för mig som vid den tiden. För ungefär två veckor sedan sa en vän till mig att han såg några vittnesbörd om den här fantastiska DR IDEMMIRI som han kan få tillbaka älskare inom 48 timmar, jag skrattade över det och sa att jag inte är intresserad men på grund av den kärlek min vän hade för mig , hon övertygade mig om att ta kontakt med DR IDEMMIRI OF idemmiri9@gmail.com, trots allt hade jag inget att förlora. I det ögonblick DR IDEMMIRI svarade på mitt meddelande, även om jag var tveksam eftersom jag inte har gjort det förut men jag kände hopp. Jag fick ett samtal från min man två dagar efter att jag kontaktat DR IDEMMIRI, min man ville komma hem och han var fylld med ånger för att ha lämnat mig och barnet. Överraskande nog var det hans första samtal på över 9 månader och han var ledsen och fortsatte att be om ursäkt. Jag var fylld av glädje och ett lyckligt hjärta. Jag kan fortfarande inte tro det, för det är mycket otroligt att det är för verkligt för att vara sant men det är det. Tack Dr för att du återvände min älskare. Hitta idemmiri9@gmail.com ring eller whatsapp honom +2349070818779
3 rzwaririanthontm on Apr 9th, 2021 said:
Har du nekats lån från banken eller behöver du ett snabbt lån för att betala dina räkningar och avdelning, har du affärer som inte går bra på grund av dålig finansiering, behöver du ett lån för att köpa ett hus, behöver du lån till skicka dina barn till skolan. Kontakta oss bara idag för att ansöka om alla typer av lån du behöver med vårt företags e-postadress: ajukwu för mer information om detta erbjudande Letar du efter ett lån för att förstora ditt företag? Gujuyouriantuoihin3000@gmail.com
4 javeedkegtyvfdgvc on Apr 9th, 2021 said:
Affärslån / Personligt lånerbjudande Ansök nu ... Behöver du finansiering för att starta ditt företag? Behöver ditt företag, företag eller bransch ekonomiskt stöd? Behöver du ekonomi för att utöka ditt företag? Behöver du ett personligt lån? kontakta oss på e-post: kraccvizeer01113@gmail.com
5 javeedkegtyvfdgvc on Apr 9th, 2021 said:
Behöver ditt företag, företag eller bransch ekonomiskt stöd? Behöver du ekonomi för att starta ditt företag? Behöver du ekonomi för att utöka ditt företag? Behöver du ett personligt lån? kontakta oss på e-post: kraccvizeer01113@gmail.com

Skriv i spamkoden i fältet nedan innan ni skickar er kommentar.

Latest news Välj din organisation
Explorius Explorius
Explorius
YFU YFU
YFU
EF High School Year EF High School Year
EF High School Year
STS High School STS High School
STS High School
Go to the US Go to the US
Go to the US
Latest newsSenaste 5 nyheterna
CommentsSenaste kommentarer
Cristine Quame - 09 May
Har din man eller fru lämnat ditt liv utan någon bra förklaring som gör dig förvirrad och vill att de ska vara tillbaka i ditt liv? Dr Ilekhojie är rätt man för jobbet, han är en kraftfull trollformell som välsignas av sina förfäder och accepteras av gudarna som deras talesnäcka på jorden, Dr Ilekhojie hjälper mig att rädda mitt trasiga hem genom att föra tillbaka min man till mig med sin kraftfulla trollformel . Jag och min man separerades 9 månader utan kommunikation men med förtrollningen av Dr Ilekhojie är han tillbaka och vi är en lycklig familj igen. Kontakta Dr Ilekhojie om du står inför någon form av livsproblem och du behöver en snabb lösning. Viber eller Whatsapp: +2348147400259 eller E-post: (gethelp05@gmail.com)
Läs mer #Tiden innan jag blir utbytesstudent

Anna - 08 May
Jag heter Anna, jag bor från Stockholm Sverige, jag tror att vittnesbörd är verkliga bevis på mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner lugn, kärlek och förtroende återvända i förhållande som jag har hittat samma i mitt äktenskap idag Jag är väldigt glad att dela mitt sanna livsvittnesmål här ute. Jag läste liknande kommentarer om blogginlägg från olika människor över hela världen som talade bra om mannen Dr. Oduduwa Love-spell caster. Innan nu tappade jag hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag fick kontaktkommunikation från andra Spell-casters. Jag älskade att stava charm tidigare för att få tillbaka min före detta man hemma men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att få tillbaka min ex kärleksman tillbaka till mig, jag skickar e-postmeddelande till Dr. Oduduwa på sin personliga e-post för att lösa min äktenskapskris. Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och till våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj. Jag förklarade alla mina förhållandeproblem för Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att få tillbaka min ex kärleksman man hemma för att förnya kärlek och förtroende. Jag följde noggrant alla instruktioner som gav mig av Dr. Oduduwa kärleksstav. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärlek-magi för min räkning, min ex man ringde mig på mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se det var ett telefonsamtal från min ex, oh Jag blev så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått sms, inga samtal och inga mail skickas till mig. Oj, jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och lycka i mitt hjärta som delar detta vittnesbörd här i dag, min kärleksman Erickson återvände och kom hem för att möta mig med kärleksgåvor. Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte hade varit möjligt. Alla som läser den här artikeln här går igenom äktenskapskrisen, och för dem som delar hemliga hjärttårar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt mailmeddelande till det stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
Läs mer #Tiden innan jag blir utbytesstudent

section - 07 May
Que faire si vous avez été victime d’une arnaque sur internet ? Vous vous êtes fait avoir par des bouteurs qui sévissent en AFRIQUE,France , un peu partout dans le monde ils sont très forts pour utiliser des photos volées pour avoir des hommes et femmes qui cherchent réellement l’amour, vous auriez dû vous méfiez ne pas envoyer d’argent à quelqu’un que vous ne connaissez pas . Nous vous invitons également à contacter INFO ESCROQUERIES (service et appel gratuits du lundi au dimanche de 24h / 24) si vous êtes victimes d’arnaque, effectuer un signalement  sur le portail officiel de signalement du Ministère de l’intérieur et de la sécurité publique . Vous pouvez effectuer un signalement même si vous n’avez pas subi de perte financière : il peut être utile pour empêcher d’autres tentatives d’escroqueries. Email : cellule-antifraude@cyberdude.com   /  site web : https://signaloipcs.wordpress.com
Läs mer #Tiden innan jag blir utbytesstudent

tracy - 06 May
Min man på sex år lämnade mig för en annan tjej eftersom jag anklagar honom för att ha sett en annan tjej och sedan dess har jag försökt få tillbaka honom men han vägrar att komma tillbaka till mig, han svarade inte på mitt samtal eller mejl och han till och med unfriend me on face-book and also unfollow me on IG och han berättade för mig att han var klar med mig och mina två barn, jag blev riktigt förvirrad, jag sökte på internet efter hjälp och jag såg ett vittnesbörd om hur en trollformellhjul hjälp dem att få tillbaka sitt ex så jag bestämde mig för att prova, men jag var ännu mer förvirrad på grund av många vittnesbörd som jag såg, men mitt sinne ber mig att gå med DR SAGURU eftersom jag gjorde många undersökningar om honom och jag hittade inget dåligt med honom, det var så jag kontaktade honom och jag förklarade mina problem för honom och han kastade en kärleksförtrollning åt mig och garanterade mig i 7 dagar att mitt ex kommer tillbaka till mig och till min största förvåning den tredje dagen en stor mirakel föll på mig och mitt ex kom tillbaka till mig den tredje dagen och han bad mig om förlåtelse DR SAGURU du är bara de bästa, jag kommer att fortsätta att publicera hans namn för att han är min Frälsare, vi är nu en stor lycklig och enad familj. Om du behöver hans hjälp kan du mejla honom. Tappa inte hoppet för tidigt kontakta honom Om du behöver hans hjälp Du kan mejla honom @ drsagurusolutions@gmail.com för enkel och snabb kommunikation. Du kan också ringa eller lägga till honom på whats-app med detta nummer +12098373537
Läs mer #Tiden innan jag blir utbytesstudent

CommentsFacebook Fan-Club
Google AdsRelevant reklam