START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Åter till arbete

11 Jan - 2010

Hej Alla besökare,

Om ni är trogna besökare på utbytesstudent.se har ni märkt att det inte hänt mycket den senaste veckan. Det beror på att jag for iväg till Singapore den tredje januari. Jag ska studera i Singapore i ett halvår på National University of Singapore.

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men nu kommer det bli ändring på det. Jag har nämligen lyckats ordna alla praktiska detaljer såsom boende, skola, ny dator, internet osv. Sen har det väl blivit lite för många festdagar den här intro-veckan för att man dagen efter ska orka jobba. :)

Jag kommer fixa en blogg här på utbytesstudent.se där jag skriver mer om mina upplevelser. Återkommer med adress när den är klar.

Snabb update:

Här är det ca. 30 grader och sol varje dag. Idag började studierna och jag har redan varit på en “Human Resources and Management” lektion. Det är en grymt stor skillnad mellan studierna här och i Sverige. Här är det mer seriöst med bättre lärare.

Jag bor på PGP (Prince George Park) i Singapore och det gör ca. 2000 andra utbytesstudenter med. Varje kväll samlas masssor av utbytesstudenter för att hitta på något extra. Sammanfattningsvis så vill jag bara säga att jag trivs som attans och har det underbart!

Kommentarer

1 marianaby on May 15th, 2020 said:
Hej Söker en nödlån? antingen: - Att öka din ekonomisk verksamhet? - Att renovera det inre av din lägenhet, hus; byggnad? - Place? - Bilköpare? - Kredit för bröllopet? - Att lösa en skuld? - För ett projekt? Eller av andra skäl, osv ... Jag sätter dig med ett lån på 5000 euro i 9.00.000 med mycket enkla ord med en hastighet av 2%. Jag gör också investeringar och lån mellan i synnerhet alla slag. Jag erbjuder kort, medellång och lång sikt lån. För mer information kontakta mig på min e-postadress: ritaguerrero130@gmail.com

Skriv i spamkoden i fältet nedan innan ni skickar er kommentar.

Latest news Välj din organisation
Explorius Explorius
Explorius
YFU YFU
YFU
EF High School Year EF High School Year
EF High School Year
STS High School STS High School
STS High School
Go to the US Go to the US
Go to the US
Latest newsSenaste 5 nyheterna
CommentsSenaste kommentarer
David - 02 Jun
finns det poäng system jag menar kan man få 45 poäng för att komma in på en högskola eller
Läs mer #Skola

Gustav - 02 Jun
ertyuklö
Läs mer #Skola

Gustav - 02 Jun
jag såg en ailien igår
Läs mer #Skola

Gustav - 02 Jun
vgn seriöst
Läs mer #Skola

CommentsFacebook Fan-Club
Google AdsRelevant reklam