START
FÖRE
UNDER
EFTER
IntervjuerIntervjuer

Big Mac Index
Big Mac Index

Jämför prisskillnader mellan länder genom.
Se Big Mac Index

English PleaseIn English
Become an Exchange student

Visit the international version of Utbytesstudent.se and meet exchange students from all around the world.
Exchange Student World

AnnonsEn väns företag

Bor du i Linköping och söker en tandläkare i Linköping? Ring till Jon och säg att ni varit inne på Utbytesstudent.se för att få ett specialpris.

Tycker du sport är tråkigt? I så fall kan det vara värt att krydda upp en sportkväll med ett bättre speltips. Om det är första gången du spelar kan du ta del av en insättningsbonus som innebär att ditt spel kan var värt det dubbla.

BlogguideBloggdesignskolan
Bloggdesignskolan

Lär er skapa en bättre blogg genom videoguider. Allt om bloggdesignBloggdesignskolan.se.

Om oss

Vill du spela golf i Florida, åka skidor i Colorado, spela hockey i Michigan eller spela fotboll i Texas. När du åker med Go to the US är möjligheterna oändliga.

Kombinationen studier och idrott är vårt signum. Om du utövar en idrott ser vi till att du placeras vid en skola som har ett passande program för just din sport. Vi kan erbjuda skolor för dig som idrottar på elitnivå eller för dig som har idrotten mer som en hobby. Hos oss är allt möjligt!


Expert på Nordamerika

Vi är experter på studier i Nordamerika och har ett brett kontaktnät över hela kontinenten. Vi samarbetar med privata High Schools i USA. Tack vare detta samarbete kan vi hålla väldigt hög standard vad det gäller studier på andra sidan Atlanten. Vill du studera på High School längre än ett läsår erbjuder vi dig det. Åker du med oss kan du även välja om du vill bo hos värdfamilj eller på skolans campus.

Unikt och skräddarsytt program

Hos oss är varje individ unik; det är du som bestämmer och valmöjligheterna är många. Vi upprättar en individuell plan för varje person.

Vi skräddarsyr hela ditt utbytesår.

För dig som har andra typer av specialintressen kan vi erbjuda skolor som ger dig möjligheten att fortsätta och utvecklas inom ditt specialområde. Konst, dans, musik, sång och teater är exempel på intressen som våra skolor erbjuder utbildning inom.

Min programplan

När du åker med oss är det du som bestämmer hur ditt utbytesår ska se ut. Inget utbytesår är det andra likt. Därför har vi valt att göra i ordning en individuell plan för varje elev; en personlig programplan. I programplanen anger du vad som är viktigt för dig under ditt utbytesår.
Vi garanterar alltid att du får:

- Välja om du vill bo på skolans campus eller bo hos värdfamilj
- Välja kurser, idrott eller intresse som garanterat finns på skolan
- Välja hur länge du vill stanna i USA – Ett, två eller tre år!
- Lämna önskemål om vilken delstat du vill hamna i.

sponsorKontaktinformation

Go to the US

Adress: Verkstadsvägen 3
818 31 Valbo
Telefon: 070-397 85 95
E-mail: info@gototheus.se
Hemsida: Besök Go to the US hemsida
CommentsFacebook